WineDeli

Good Times start with Great Wine


Om WineDeli

Vi har en helt klar vision for WineDeli
"At gøre op med salget af vine ude vilje, formål og omtanke"
Vores mission er at udvælge vin som forsøger at mindske det aftryk der er på vores klode. Der er mange forskellige måder hvorpå producenterne kan gøre en indsats for miljøet og vi handler kun med passionerede vinproducenter, der har bæredygtige tilgange og teknikker som en bærende del af deres produktion.
 
 
Nu tænker du måske, hvad er vine uden formål? For os er det vine, der skuffer både os, dig og middagsselskabet.
Vine uden formål er også vine, som er produceret af mennesker, som ikke bringer interessante teknikker i spil og producenter som ikke forstår samfundets omstændigheder og derfor ikke forsøger at have en miljømæssig hensynstagen.

 

Vi siger ikke, at du skal undgå at drikke vin. Helst ikke.
Vi arbejder for at give dig en masse smagsoplevelser og introduktion til vine du måske ikke selv ville vælge.
Alt sammen med udgangspunkt i bæredygtig tænkning.
 
WineDeli blev til for at hjælpe med at navigere i en, til tider, uoverskuelig verden af vine.
Det gør vi med udgangspunktet i; 
Vin er ikke bare vin
Vin skal ville noget
Vin skal være af høj kvalitet
 
Derfor synes vi at det er uheldigt, at så meget vin købes i danske supermarkeder, hvor vinen kan være fin, men ikke passe til dig og dine gæster. 
Vores interesse for vin startede egentlig for mange år siden, med en nysgerrighed for hvordan vine og sammensætningen med mad, ofte er med til at skabe de hyggelige rammer for en aften i godt selskab. 
Interessen udviklede sig til nørderi og hobby, da vi arbejdede i restaurantionsbranchen for år tilbage.
Vi er to gode venner, som har kendt hinanden i over 10 år og som sammen har været irriterede over udvalget af vin i supermarkeder. Samtidig synes vi det ikke kan være rigtigt at økologiske, veganske og naturvine skal koste så meget mere end konventionelle vine. 
Det gjorde at WineDeli blev til i sensommeren 2018, efter mange aftener og weekender.
Vi var undrende overfor, hvorfor det skal være så indviklet og besværgeligt at finde vinhandlere og  vinproducenter som følger tidens tendenser og tilbyder vin som skader mindst muligt.
Vi ville gerne tro at vi var eksperter, men går til vin med en tilgang om at vi altid kan lære og derfor, tog vi fat i vores netværk for, at lære mere og dele den viden med vores abonnenter.
Sammen med kyndige vinelskere har vi været på en rejse igennem vinens verden. Vi var så heldige at rejsemakkerne bestod af  familie, venner, netværk og folk fra hele verden. Det blev til WineDeli, som er skabt for at gøre din og dine gæsters aften til noget helt særligt. 
Det er vi stolte af at dele med dig. 
 
Slut dig til fælleskabet omkring vin der vil noget, og nyd smagfulde dråber i godt selskab.